libamáj, libatepertõ

2011-11-16

sponsored links


a házilag kisütött tepertõnél és libamájnál nem is kell finomabb. ropogós héjú kenyérrel és nagy szemû sóval fenséges vacsora. a libamájjal eddig úgy voltam, hogy nemigen mertem nekiállni, mondván, ha nem sikerül, maximum a kutya megeszi; nem egy pár száz forintos alapanyagról van szó. tavaly készítettem elõször, karácsony egyik reggelére ettük. akkor a chili és vanília szakácskönyben található recept alapján készült. igazából nagyon jó lett, de anyu ragaszkodott hozzá, hogy tovább süssem, mint ahogy a recept mondja. ez a verzió azonban sokkal egyszerûbb, kezdõ libamájsütõk is bátran nekiállhatnak: nem kell attól parázni, hogy átfordítás közben széttörik a máj vagy hogy nyers marad-e belül. én is bátrabb vagyok, csak bírja a pénztárcám is.

libatepertõ és libamáj ...

Folytats a blogon ... starfokker.blogspot.com/2011/11/libam...

sponsored links

Keres?s