Libamáj kuszkusszal és paprikasalátával
sponsored links
Az átmeneti lehûlés meghozza az étvágyat - az enyémet mondjuk a meleg se vitte el, pedig nagyon praktikus lenne... Ez az étel még a kánikulában készült a grillen, de a sütõ és egy serpenyõ is tökéletesen elegendõ az elkészítéséhez. Most pecsenye libamájat használtam, mert az volt itthon, de csirkemájból egyszerûbb, és megkockáztatom a kijelentést: jobb is. A kuszkuszba ízlés szerint kerülhetnek zöldfûszerek vagy keleti fûszerek, én pont a meleg idõ miatt próbáltam a gyömbéres-citrusos ízhatást erõsíteni. A sültpaprika saláta pedig a kedvencem - ebbõl nem árt többet csinálni, mert egy kis kecskesajttal, pirítóssal még a másnapi reggelihez is tökéletes.
Citromos-gyömbéres kuszkusz
- 200 g kuszkusz
- 1 liter víz
- kb. 3 centi friss gyömbér lereszelve
- 1 citrom leve
- 1 kávéskanál só ...