Libamáj kuszkusszal és paprikasalátával

2012-07-12

sponsored links

YI5M3198.jpg

Az átmeneti lehûlés meghozza az étvágyat - az enyémet mondjuk a meleg se vitte el, pedig nagyon praktikus lenne... Ez az étel még a kánikulában készült a grillen, de a sütõ és egy serpenyõ is tökéletesen elegendõ az elkészítéséhez. Most pecsenye libamájat használtam, mert az volt itthon, de csirkemájból egyszerûbb, és megkockáztatom a kijelentést: jobb is. A kuszkuszba ízlés szerint kerülhetnek zöldfûszerek vagy keleti fûszerek, én pont a meleg idõ miatt próbáltam a gyömbéres-citrusos ízhatást erõsíteni. A sültpaprika saláta pedig a kedvencem - ebbõl nem árt többet csinálni, mert egy kis kecskesajttal, pirítóssal még a másnapi reggelihez is tökéletes.

Citromos-gyömbéres kuszkusz

-          200 g kuszkusz

-          1 liter víz

-          kb. 3 centi friss gyömbér lereszelve

-          1 citrom leve

-          1 kávéskanál só ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2012/07/12/li...

sponsored links

Keres?s