Libamáj kemencében sütve balzsamos paprika salsaval
sponsored links
Néha találkozom olyan emberrel aki elkerüli a libamáj fogyasztást, de ez nem én vagyok.
Ma egy kedves ismerõsöm kérésére sütöttem libamájat, mert õ kifutott az idõbõl pedig tervei közt szerepelt a máj is. Boldogan megsütöttem, mert gyarló módon már a fotózás lehetõsége / nem az evés/ jelent meg lelki szemeim elõtt. Gyorsan kibicikliztem a piacra, hogy a friss hagymát, paprikát, paradicsomot megvegyem, de elõtte betettem sülni a májat a sütõbe.
A paprikás salsa, amivel a napon szárított paradicsomokat megtöltöttem már kész volt, a zöldségeket gyorsan összevágtam, mint látható nagyobb darabokra.
A töltelék: legalább 3 árnyalatú paprika, lila hagyma, petrezselyem, olíva olaj, balzsam krém, himalája só
Hozzávalók a máj sütéséhez:
- hízott libamáj
- liba zsír
- vöröshagyma ...