Libamáj kemencében sütve balzsamos paprika salsaval

2012-07-18

sponsored links



Néha találkozom olyan emberrel aki elkerüli a libamáj fogyasztást, de ez nem én vagyok.
Ma egy kedves ismerõsöm kérésére sütöttem libamájat, mert õ kifutott az idõbõl pedig tervei közt szerepelt a máj is. Boldogan megsütöttem, mert gyarló módon már a fotózás lehetõsége / nem az evés/ jelent meg lelki szemeim elõtt. Gyorsan kibicikliztem a piacra, hogy a friss hagymát, paprikát, paradicsomot megvegyem, de elõtte betettem sülni a májat a sütõbe.

A paprikás salsa, amivel a napon szárított paradicsomokat megtöltöttem már kész volt, a zöldségeket gyorsan összevágtam, mint látható nagyobb darabokra.

A paradicsomok még aszalódnak tovább az erkélyen, még rájuk fér, csak ezt a pár darabot vettem el a mai  kis attrakciómra.

A töltelék: legalább 3 árnyalatú paprika, lila hagyma, petrezselyem, olíva olaj, balzsam krém, himalája só

Hozzávalók a máj sütéséhez:

  • hízott libamáj
  • liba zsír
  • vöröshagyma ...

Folytats a blogon ... viragzorozmaring.blogspot.com/2012/07...

sponsored links

Keres?s