Libamáj dunsztolva
sponsored links
A novemberi Magyar Konyhában megjelent F. Nagy Angéla interjú után nem én vagyok az egyetlen, aki nekiállt libamájat dunsztolni. Eleinte egy kicsit bizalmatlan voltam az eljárással kapcsolatban, de tényleg nagyon egyszerû és célravezetõ: a máj nem zsugorodik össze, a külseje nem sül túl, a belseje nem marad nyers, és forgatás közben nem esik szét - tehát kiküszöbölhetõ vele a libamájsütés összes "gyerekbetegsége" - jó szívvel ajánlom azoknak is, akik elõször vállalkoznak rá. Azoknak pedig, akiknek más tervei vannak vele, összeszedtem néhány korábbi receptet is.
Libamáj zsírjában
Hozzávalók:
- 1 kg libaháj 2-3 centis kockákra vágva
- 500 g hízott libamáj
- 5-6 gerezd fokhagyma ...
- 500 g hízott libamáj
- 5-6 gerezd fokhagyma ...