Libamell pirított édesköménygumóval
sponsored links
Az utóbbi években mindig úgy alakult, hogy a Márton napi liba elmaradt. Hogy az idén másképp legyen, többszörösen bebiztosítottam magamat. Mivel a jeles nap péntekre esett, amely piaci nap is, alaposan bevásároltam, hiszen - egy nap halasztással - szombaton gigantikus libavacsorát tartottunk, ahol szorgos és éhes kis csapatunk 13 darab libacombot fogyasztott el. De pénteken sem szerettem volna liba nélkül maradni, ezért megvettem egy szép darab libamell-filét is. Ezt a lehetõ legegyszerûbben készítettem el: rozéra sütöttem, és egy egyszerû köretet adtam hozzá, így is fenséges volt.
Hozzávalók (2 fõ)- 1 libamell filé (kb. 350 g)
- 1 édesköménygumó
- kis csokor kapor
- kis csokor petrezselyemzöld ...