Libalába desszert
sponsored links
Egy újabb libalába verzió látott napvilágot...gááágá :p
Csokis keksz (cookies)
Étcsokoládé ganasche
Rumos meggy
Meggyes chiboust
Meggyzselé
A magozott meggyet beáztatjuk rumba és 24 órát (ha lehet még többet) állni hagyjuk.
Csokis keksz (cookies)
Vaj: 0,80
Étcsokoládé: 0,40
Porcukor: 0,90
Tojás: 0,50
Liszt: 0,30
Olajos mag: 0,20
A vajat a porcukorral habosra keverjük, állandó keverés mellett hozzáadjuk a tojásokat, majd az olvasztott csokoládét és végül a lisztet. Zsírpapírra kikenjük kb5 mm vékonyan bõségesen megszórjuk durva olajos maggal(dió, mogyoró, mandula vagy ezek keveréke) és 170°c-on 15 percig sütjük. A cookie-t csak félig szabad megsütni!!! Amikor még lágy és ...