Levesek, levesek, levesek....
sponsored links
Levesek, levesek, levesek....
Ilyenkor õsszel a sok finom zöldség szinte kínálja magát leves alapanyagnak. Nem véletlen hát, hogy a leveseimbõl visszaköszön a karfiol, a brokkoli és a sárgarépa. Imádjuk a levest, ha szerencsém van a kicsi lány is megeszi.
Kezdjük hát a levesmustrát. Ebbe a levesbe a tavaly téli szerelmemet, a szárított vargányát is belecsempésztem. Ha az ember nem szedi le és szárítja meg maga, a nagyobb áruházakban is beszerezheti. Nem olcsó, de mindenkit biztosíthatok, hogy megéri. Levesbe, húsok mellé, még a gulyásba is jó, nagyon finom lesz tõle az étel.
Tápláló õszi leves
Hozzávalók (4 személyre): 12 dkg csirkemell, 1 kisebb fej hagyma, 15 dkg sárgarépa, 15 dkg karfiol, 15 dkg brokkoli , 2 evõkanál ...