Levendulás - sárgabarackos praliné
sponsored links
Az elõzõ posztban írtam, hogy a marcipános-fehércsokis sárgabarackkrémbõl két adag készült: a második adagot szárított levendulavirággal ízesítettem. Még a Dining Guide Food Show-n kóstoltam egy sárgabarackos-levendulás sütit, és ott tetszett meg ez a páros, már akkor gondolkoztam rajta, hogy ennek bonbonban a helye. A különleges töltelék fehércsokiburkot kapott, amibe egy-két szem levendulavirágot rejtettem, ami éppencsak átsejlik a csokihüvelyen.
Hozzávalók 15 darabhoz:
- egy adag sárgabarackkrém (recept itt, csak a pálinkát elhagyjuk)
- 15 dkg fehércsokoládé
- egy késhegynyi szárított levendulavirág + 30 szem a csokihoz
A még meleg sárgabarackkrémbe belekeverem a késhegynyi szárított levendulavirágot, és egy ...