levendulás shortbread
sponsored links
shortcake.* (bread: növényi zsír, cake: vaj + sütõpor)
Vikike küldte át nekem ezt. nem tudom, mi vezette õt el arrafele, mert pont annyira tükrözi az õ személyiségét az oldal, mint enyémet - ettõl függetlenül, van, hogy az ember kifordul magából, romantikusos lesz, csipkekesztyût húz, ridikült hord és Szécsi Pált hallgat a levendulás keksz mellé, forró csokival.
nem.
kávét iszik, tojik a kekszre, mert épp telezabálta magát fajitával, befordította a fotõjt az ablakba, mert mögötte atomtámadás utáni állpotok uralkodnak, miközben a Neston ordít.
*tradicionális skót édesség a 12. századtól, de a recept pontosítása csak a 16. században zajlott le: ekkoriban ez egy bazi drága keksz volt, amit különleges alkalmakra tartogattak, úgymint karácsony és esküvõ (a skótoktól Anglia, Írország, Dánia és Svédország is elszerette shortbreadet, gondoljunk csak a híres dán kekszre, vagy a híres svédre; de mondjuk itt az én kekszem is, ami ...