Levendulás aranygaluska citromsodóval konzervdobozban sütve

2012-01-25

sponsored links


Kedves konyhában tüsténkedõ Társaim! Most nagyon elment az eszem, joggal mondhatjátok. De nem baj, kell ilyen is. Süt a nap, kék az ég. Egy kicsit újragondolt, ízig-vérig nyárra emlékeztetõ magyar finomságot készítettem Nektek. 

Már korábban láttátok az üvegben sütött és cserépben sütött kenyereimet. Akkor született meg az ötlet, hogy a konzervdobozt miért ne lehetne felhasználni. Nem tudtam pontosan, hogy mi kerüljön bele. Egy mini torta vagy éppen egy ízletes parfé... Egy egyszerû ananászos dobozt tisztogattam meg minden nyavajájától. Így születtek ezek a mutatós tornyok. De csapjunk bele a lecsóba, mondhatni aranygaluskába! :-)

Hozzávalók kb. 8 db nagyobb dobozhoz:
5 + 5 dkg margarin
50 dkg liszt
3 db tojássárgája
2 dkg élesztõ
2,5 dl tej
csipet só ...

Folytats a blogon ... boldogkukta.blogspot.com/2012/01/leve...

sponsored links

Keres?s