Levendulás almalekvár

2013-07-17

sponsored links

levendula2_blog.jpg

A levenduláról régebben a nagymamám gardróbszekrénye jutott eszembe, ahonnan a molyok elûzése céljából apró kis vászontasakokban illatozott a szárított levendula. Szerencsére ma már sokan tudják, hogy a levendula nemcsak molyûzésre jó, de az abból készült illatos olaj kiválóan csillapítja a szúnyogcsípést, de ami még ennél is érdekesebb, hogy a levendula nagyszerû szolgálatot tesz a konyhánkban is. Készülhet belõle szörp, lekvár, használhatjuk sütemények ízesítésére. Lehet, hogy a nagymama szekrénye után bizarrnak tûnik, de tényleg nagyon különleges ízélményt ad a levendula aromája. Az alábbiakban egy egyszerû almalekvárt teszünk a levendulával igazán felejthetetlenné.

Levendulás almalekvár - hozzávalók:


Folytats a blogon ... izekblogja.blog.hu/2013/07/17/levendu...

sponsored links

Keres?s