Let it snow! Kókuszsznó...
sponsored links
Mielõtt sor kerülne a várva-várt eklerezésre, elõbb egy gyors "idõjárásjelentés" következik...
.... mifelénk havazik. Intenzíven hullakókusz, megaporédesítõ, persze nem a fáról?
A kókuszbomba felépülése: karamellizált inverz leveles tészta, vaníliás chantilly, szõlõzselé, házi cukorment fehércsokis-házi mascarponés kókuszkrém, kókuszpiheborítással
Ék: vanílianyársra húzott szõlõszemek.
Az ihletforrás a Pain de Sucre nevezetû párizsi cukrászdától jött, tessék ide kattintani, majd a Creation fülre, fent a második rajzos ikon lesz és tessék! Az autentikus változat fekete áfonyával készül és ha lett volna, legalább update lekvárom, biztos én is azzal kísérletezem.
Na persze az enyémek, közel sem lettek oly szépek, szimmetrikusak, ráadásul két különbözõ formával szerencsétlenkedtem, ami meg is látszik az eredményen. Gondoltátok volna, hogy kávéscsésze és kávéscsésze közt is van különbség? (Elárulom: van).
És akkor a legfontosabb, vagyis a ...