Lestyános vaddisznóleves

2014-04-24

sponsored links


Ez a leves is az Ivóban vásárolt vaddisznóhúsból készült a Párom nagy örömére :)

Hozzávalók (4 személyre): 25 dkg vaddisznócomb, 1 hagyma, 3 közepes sárgarépa, 1 paszternák, 1 kicsi zeller, 6 - 8 gomba, 1 evõkanál disznózsír,1 evõkanál liszt, 2 dl tejföl, só,15 szem bors, 1 babérlevél, 1 szem borókabogyó, 3 - 4 szál friss lestyánlevél.
Elkészítése: A finomra aprított hagymát üvegesre pároljuk a fölforrósított zsíron, hozzáadjuk a kockára vágott vaddisznóhúst, sózzuk, fehéredésig pirítjuk, majd fölengedjük kb. 2 liter meleg vízzel, amikor fölforrt hozzáadjuk egy teatojásban a borsot és a borókabogyót valamint a babérlevelet, és puhára fõzzük. Amikor ...

Folytats a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2014/04...

sponsored links

Keres?s