Lepénykenyér

2012-01-06

sponsored links

A nap fûszere: "Az igazán nagy trükk: butábbnak mutatni magad, mint amilyen vagy. Erre még a legagyafúrtabbak sem gyanakszanak, hiszen emberi természetünkbõl az következik, hogy mindenki okosabbnak, (és nem butábbnak) akar látszani, mint amilyen. " Rákos Sándor

Huhh de jól sikerült. Ettem sárgaborsó mellé köretként. Ettem pizzaszerûen. Egy részét lefagyasztottam. Egy randin brilliroztam vele mártogatósként. Hûtõben egy hétig bõven eláll. Két hét már necces. Az utolsó adagot már kicsit erjedten ettem. És még úgyis jó volt.

Hozzávalók:

20 dkg rétes liszt, 10 dkg tönköly liszt, 15 dkg rozs liszt,

300 g joghurt,

1 ek olaj,

1 kk só,

3 kk szárított élesztõ ...


Folytats a blogon ... morzsoka.freeblog.hu/archives/2012/01...

sponsored links

Keres?s