Lepényben sült zöldségek rozmaringgal

2011-09-09

sponsored links

 A legjobb választás, ha kell egy kis ropogtatni való estére a bor mellé, vagy a borfesztiválra nem akartok üres gyomorral elindulni.

 Ebbe a valóban nyárias kora õszbe még csempészhetünk egy kis mediterrán hangulatot ezzel a lepénnyel. A friss zöldségek és a joghurtos - parmezános tészta szinte bármennyi illatos fûszert elbír: én kedvenceimet,  a rozmaringot és a kakukkfüvet használtam, de került bele néhány csíkokra vágott bazsalikomlevél is. Borszakértõ nem vagyok, így nem is merek ajánlani semmit - mi Luka Enikõ zweigeltjét ittuk hozzá, ami az egyik kedvencem.

 Hozzávalók: ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/09/09/le...

sponsored links

Keres?s