Lenticche con Cotechino Cotto

2012-03-15

sponsored links


Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma, kb. 5 evõkanál extra szûz olíva olaj, 10 gr vaj, 300 gr apró szemû, minõségi lencse, 5 evõkanál polpa di pomodoro, 600 ml zöldégalaplé, só, bors. 1 db cothecino cotto (tartós, elõfõzött olasz kolbász) vagy 500 gr krinolin.

1.A lencsét fõzés elõtt kb. 2 órával beáztattam. Egy jó minõségû, Puglia-ból származó, apró szemû fajtát használtam, amit még Rómában kaptam ajándékba egy barátomtól. (Amennyiben itthon nem tudtok beszerezni hasonlót, csak a megszokott, nagy szemû fajtát, úgy áztassátok be azt már elõzõ este!)
2.Nos, úgy kezdtem, hogy az apró kockára vágott hagymát megpároltam az extra szûz olíva olajon és a vajon. Hozzáadtam a lecsepegtetett lencsét, elkevertem. Hozzá öntöttem a polpa di pomodoro-t, ismét elkevertem és ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Eataliano/~3/...

sponsored links

Keres?s