Lencsekrémmel töltött tojás.
sponsored links
Szilveszterkor és újévkor nagy szerepet kap az ételek elkészítésében a lencse, a mák, a sültek, legfõképpen a sült malac, és elmaradhatatlan a virsli. Tavaly szilveszterre avokádókrémmel töltöttem meg a félbevágott tojásokat, (nagyon finom volt) idén pedig lencsekrémes töltelék kerül majd bele. Mivel ezt a krémet még nem készítettem, így gondoltam mindenképpen meg kell kóstolnom, nehogy a végén még csalódást okozzon, és ne tudjam feltálalni. Jelenthetem a vizsgán sikeresen átment, és ha lehet még finomabb lett mint az avokádókrémmel töltött tojás. Gyorsan és egyszerûen elkészíthetõ, így bátran merem ajánlani mindenkinek. Tálaláskor kínálhatunk hozzá ízlés szerint frissen sütött grissinit, vagy éppen pirítós.
Hozzávalók:
lencse
vöröshagyma
fokhagyma
só
ételízesítõ
babérlevél ...