Lencsefas?rt
sponsored links
Nem fogok ar?nyokat ?rni, mert nem is tudok, csak ?sszeraktam az "alkatr?szeket" ?s annyi lisztet tettem hozz?, hogy biztosan egyben maradjon.
Egyszerre nagyobb mennyis?g? lencs?t szoktam megf?zni s?s v?zben, kisebb adagokban lefagyasztom, hogy azt?n lehessen bel?le fas?rtot, kenc?t, spagettisz?szt, b?rmit gy?rtani, ak?r hirtelen felindul?sb?l is.
Teh?t:
F?tt lencs?t kiolvasztottam.
K?pia paprik?t, hagym?t, gomb?t, cukkinit felkock?ztam, (nemextrasz?z) ol?vaolajon megpir?tottam, a v?g?n fokhagym?t is tettem hozz?, majd kih?t?ttem.
A lencse egy r?sz?t ?s a z?lds?gek egy r?sz?t apr?t?g?pben ?sszez?ztam, azt?n ?sszekevertem a nem ?sszez?zottakal ?s egy kis liszttel, hogy biztosan egyben maradjon a s?t?s sor?n.
Kigomb?coztam, ellap?tottam, morzs?ba forgattam ?s forr? olajban kis?t?ttem, de azt a r?sz?t nem f?nyk?peztem le.
Ezeket , amik a k?peken vannak, kisebbekre gomb?coztam ?s air fryerben, zsirad?k n?lk?l, kb. 18 percig s?t?ttem, 200 fokon, id?nk?nt r?zogattam, hogy egyenletesebben s?lj?n.
K?sz?n?m, ha le?rod a kapcsolatos gondolataidat a megjegyz?sek k?z? ?s k?sz?n?m, ha megosztod ezt a receptet, mert m?ni?m, hogy juttassuk el min?l t?bb emberhez, hogy az eg?szs?ges, rostd?s ?telek is lehetnek baromira finomak.