Lencse meg a kacsa

2011-10-16

sponsored links

És akkor végre ez is megvolt. Amit már sokat emlegettem, a Jojó féle kacsa lencsével, ami Olivér francia kirándulós mûsorában láttunk elõször.

Ha a kacsát megsütöttük jó elõre és sütés után maradt egykét comb, amit bõ zsírban el tudunk tenni úgy hogy az teljesen ellepje, három hétig biztos eláll, nekem legalábbis eddig sikerült várnom vele a raviolli után.
Lényeg hogy teljesen ellepje, ahogy az a képen is látszik talán. Ez se a spanyolviasz esete, hûtõ híján így lehet könnyen elrakni a sült húst.

A lencséhez meg sokmindent nem tudok hozzáfûzni, kurvajólett. Gondolkoztam még az elején hogy majd teszek hozzá valami habarást vagy csak tejfölt egy keveset, de egy óra alatt annyira patent lett hogy tényleg már csak pár csepp ecet kellett bele.
Szóval.
 
Kellbele: ...

Folytats a blogon ... fast-food.blog.hu/2011/10/16/lencse_m...

sponsored links

Keres?s