Lencse fõzelék

2011-10-13

sponsored links

                                                                                     
Hozzávalók: 1 csomag lencse, babérlevél, só, 1 evõkanál ecet, darabka citromhéj. rántáshoz: kis fej vöröshagyma, liszt,pirospaprika, bors, kevés olaj.
Elkészítése: A lencsét 1-2 órára beáztatom, felteszem fõni bõ vízbe, 1-2 db babérlevelet,kis darabka citromhéjat  és sót teszek a vizébe. Mikor megfõtt a lencse kevés olajon  hagymás  rántást készítek megszórom pirospaprikával , borssal  besûrítem vele a lencsét 1 evõkanál ecetet szoktam még bele  tenni ezután készre fõzöm.
A fõzelékre: sûltkolbászt, fõtt tojást, tükör tojást, sûlt szalonnát, esetleg ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2011/10/...

sponsored links

Keres?s