Lemezjátszó torta bakisorozattal tarkítva

2011-10-03

sponsored links


Az egyik kolleganõm férjének a 60. születésnapjára készítettem ezt a 30 szeletes tortát a hétvégén. Az elképzelési nagyon konkrtétak voltak, a lemez címe, a feliratok, szóval nem nagyon volt szabad kezem a készítés közben, mégis nagyon tetszett az ötlet, amikor elõállt a kéréssel, hogy lemezjátszós torta legyen.

Kaptam a torta mellé egy majdem péntek 13-at is, hiszen mindig jött valami a készítés közben... Már kezdtem megijedni, végül csakazértsem hagytam magam és végül én gyõztem!
Kezdõdött ott, hogy a választott grillázs krém tréfált meg legelõször. Most már tudom milyen az, amikor kicsapódik a krém, vagyis minden alkotórész, ami benne van felmondja a szolgálatot. Hurrá! Kezdtem elõröl, mert nem akartam megkísérletezni ezt a folyós krémet a tortába tölteni (el tudom képzelni hová vezethetett volna ez a hiba...). Még szerencse, hogy az én drága nagymamám dupla annyi diót küldött nekem, mint amennyit kértem tõle. :-)
Krém újrakészítve, torta betöltve.

Az elõre elkészíthetõ alkatrész, a lemezjátszó karja (vagy nem tudom mi ennek a rendes neve) következett. Kitaláltam, hogy milyen jó lesz majd ehhez a tragant. Igen, jó lett volna, ha nem keményedik meg a bombabiztos ...

Folytats a blogon ... recepteszter.blogspot.com/2011/10/lem...

sponsored links

Keres?s