Leharcolt sütõtökös rizottó
sponsored links
Az a baj a rizottóval, hogy IGAZÁN csak frissen jó. Aztán persze még jó utána is, fõleg ha muszáj.
Mert velem meg az a baj, hogy elõre fõzök, de nem ám egy nappal, meg nem is kettõvel elõre.
Így tehát ha rizottó készül, az simán megéri a két-, vagy akár háromnapos kort is - hát, én ezt húztam.
Nem olyan nagy újdonság a sütõtökös rizottó, írtam is már róla, méghozzá itt: http://valsagkonyha.blogspot.hu/2010/12/sutotokos-rizotto.html
Csak most nem volt otthon semmiféle gomba, cserébe viszont vettem zöldségleveskockát (izémentes, a déembõl, mert amúgy nálam ilyesmi szigorúan NINCS). A többi lényegében erõsen hasonló, kivéve, hogy mindenféle jószándékom ellenére se tartok itthon rendszeresen parmezánt, hanem csak gagyi akciós trappistát... Hát, ez van, de mondjuk ...
Mert velem meg az a baj, hogy elõre fõzök, de nem ám egy nappal, meg nem is kettõvel elõre.
Így tehát ha rizottó készül, az simán megéri a két-, vagy akár háromnapos kort is - hát, én ezt húztam.
Nem olyan nagy újdonság a sütõtökös rizottó, írtam is már róla, méghozzá itt: http://valsagkonyha.blogspot.hu/2010/12/sutotokos-rizotto.html
Csak most nem volt otthon semmiféle gomba, cserébe viszont vettem zöldségleveskockát (izémentes, a déembõl, mert amúgy nálam ilyesmi szigorúan NINCS). A többi lényegében erõsen hasonló, kivéve, hogy mindenféle jószándékom ellenére se tartok itthon rendszeresen parmezánt, hanem csak gagyi akciós trappistát... Hát, ez van, de mondjuk ...