Legalapabb csirkemáj
sponsored links
A vasárnapi teszkózáskor zsákmányoltam fél kiló csirkemájat is, amibõl aztán jól nem készítettem semmit, hanem elhalasztottam, és drukkoltam, nehogy meg bírjon romolni. Jó-jó, egy nap alatt a hûtõben nem szokott, csak ugye az a nem biztos, hogy mikortól volt a pultban. Mindegy, egyébként semmi baja sem volt tegnap este.
Mivel spinningrõl mentem haza, tudtam, hogy van még kb. félórám, amíg a mozgástól fel vagyok dobva, utána menthetetlenül ki fogok terülni, mint egy béka. Nagyon gyorsan el kellett tehát bánnom a csirkemájjal, mert nem akartam tovább halogatni, de lefagyasztani sem.
Így aztán fogtam egy fej vöröshagymát, felkockáztam, és kis olajon üvegesre pirítottam. Egy gerezd fokhagymát is felaprítottam, és bedobtam a serpenyõbe, de hogy meg ne égjen, szinte ugyanabban a pillanatban küldtem is utána a megmosott, csúnya cafatoktól mentesített, és nagyobb darabokra vágott májat. Körbesütögettem minden oldalán, szórtam rá egy ...
Mivel spinningrõl mentem haza, tudtam, hogy van még kb. félórám, amíg a mozgástól fel vagyok dobva, utána menthetetlenül ki fogok terülni, mint egy béka. Nagyon gyorsan el kellett tehát bánnom a csirkemájjal, mert nem akartam tovább halogatni, de lefagyasztani sem.
Így aztán fogtam egy fej vöröshagymát, felkockáztam, és kis olajon üvegesre pirítottam. Egy gerezd fokhagymát is felaprítottam, és bedobtam a serpenyõbe, de hogy meg ne égjen, szinte ugyanabban a pillanatban küldtem is utána a megmosott, csúnya cafatoktól mentesített, és nagyobb darabokra vágott májat. Körbesütögettem minden oldalán, szórtam rá egy ...