Lecsós batyuk

2014-07-18

sponsored links


Nagyon szeretem ezt a tésztát, már többször is használtam empenadához. Most felére csökkentettem a flantészta hozzávalóinak mennyiségét, és a töltelék is más lett, valamint az alakja sem a megszokott empenada-forma. Most batyu lett belõle. Igaz, nem lettek éppen a legszebbek, de a töltelék az mindent visz. Legalábbis nálam... meg a Kutyafülnél... és még Anya is odavolt érte. :D Egyszóval jó ötletnek bizonyult lecsóval megtölteni, és a répa is passzolt hozzá.

A tetejüket nyugodtan meg lehet kenni tojással, hogy kapjanak egy kis színt, de én ezt elhagytam, mivel eredendõen az empenadákat sem szokták lekenni vele.

Hozzávalók 12 darabhoz:

Tésztához:
25 dkg finomliszt
12,5 dkg hideg vaj
1 ek cukor
1 mk só ...

Folytats a blogon ... suniskanal.blogspot.com/2014/07/lecso...

sponsored links

Keres?s