Lecsó kolbásszal, tojással
sponsored links
Lecsó kolbásszal, tojással
Ez az étel kiváló arra az esetre, ha nincs idõnk, vagy kedvünk a fõzéshez. Percek alatt összedobható minimális munkával. Mégis finom, s nem a szokásos.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A lecsó felét egy tányérba teszem, szeletelek bele kolbászt, megszórom borssal, paprikával,vágok bele chilit, összekeverem, s a tányér közepére ütök egy tojást. Beteszem a mikrohullámú sütõbe, s a maximális fokozaton 4 percig melegítem. A tojás ekkor még csaknem folyékony állagú. Szendvicskenyérrel fogyasztom, sört iszom hozzá.
Ez az étel kiváló arra az esetre, ha nincs idõnk, vagy kedvünk a fõzéshez. Percek alatt összedobható minimális munkával. Mégis finom, s nem a szokásos.
Hozzávalók:
- 1 üveg saját készítésû télre eltett lecsó
- õrölt fekete bors
- õrölt csípõs pirospaprika
- 1 db chili
- 5 dkg csípõs parasztkolbász
- 2 db tojás
Elkészítés:
A lecsó felét egy tányérba teszem, szeletelek bele kolbászt, megszórom borssal, paprikával,vágok bele chilit, összekeverem, s a tányér közepére ütök egy tojást. Beteszem a mikrohullámú sütõbe, s a maximális fokozaton 4 percig melegítem. A tojás ekkor még csaknem folyékony állagú. Szendvicskenyérrel fogyasztom, sört iszom hozzá.