Lecsó

2011-09-06

sponsored links

Az igazit persze a fiúk, bográcsban. Én meg most csak így a konyhában. Nem akarok közhelyeket puffogtatni, de a lecsó is az ahány ház, annyi szokás kategória és bármelyik jó lehet. A lényeg igazából az arányokban van, ki hogy szereti, mennyire paradicsomosan, zsírosan, egyéb zöldségekkel, vagy csak emígy, virslivel, kolbásszal, vagy vegetáriánusan, netán tojással. Emlékszem, anyukám lecsójára gyerekkoromból, tojásosan, pirítóssal nyári estéken a teraszon... Hû, de jó volt! Ennek ellenére én még sohasem készítettem tojással, sõt, igazából hosszú éveken keresztül nem is nagyon fõztem és csak ritkán ettem. (Azt hiszem, ez a gyerekek miatt van, terhességeim alatt nem volt túl jó állapotban a gyomrom.) De újabban már megint jól tud esni, ahogy ez is jól esett.

Íme az általam favorizált arányok 3-4 személyre: ...


Folytats a blogon ... eszterlancfoz.blog.hu/2011/09/06/lecs...

sponsored links

Keres?s