LECSÓ TÉSZTÁBA ZÁRVA eredeti nevén KUKA
sponsored links
A lecsó hozzávalói tésztába zárva! Igazán izgalmas étel! Tálalhatjuk meglepetésfalatoknak, egészen biztosan fenomenális hatást érünk el vele. Ez az étel nem a maradékok felhasználásáról szól - ilyen ugyanis nem létezik - mindig annyit fõzünk amennyit elfogyasztunk. Különösen a nálunk szokatlanul meleg napokban ne feledkezzünk meg arról hogy a fõt étel nagyon hamar megromlik, és a hûtés csak némileg lassítja ezt a folyamatot.
A lecsós táskákhoz dukál a vastag húsú paprika és a törõdés kifejezéseként a paradicsom és a paprika héjának eltávolítása, nem csak a megfelelõ állag elérése miatt, hanem ily módon elkerülendõ, hogy az emésztõrendszer falára tapadjanak.
A töltelékhez
2 nagy hagyma
4 db vastag húsú paprika
5-6 nagyobb paradicsom
2 evõkanál hidegen sajtolt olíva olaj
2 evõkanál olvasztott vaj ...