Lecs?s harcsapaprik?s
sponsored links
Nagyon egyszer? ?s gyorsan elk?sz?thet?, eg?szs?ges fog?s. Id?nyen k?v?l ak?r fagyasztott paradicsomb?l
(n?lam mindig van ny?ron eltett), ?s dar?lt paprik?b?l is ?ssze?ll?that?. K?retk?nt k?n?lhatjuk teljes ki?rl?s?
t?szt?val, galusk?val, de rizzsel is.
A recept megjelent a Kif?zt?k oldalon is.
A felhaszn?lt ?zes?t?ket a F?szer?sz biztos?totta.
*50 dkg afrikai harcsafil?
*1 ek mangalica zs?r
*1 nagy v?r?shagyma
*1 nagy paradicsom
*1 nagyobb paprika
*1/3 kk fokhagym?s s?
*1/3 kk v?r?shagym?s s?
*1 tk ?des f?szerpaprika
*1 k?shegynyi f?st?lt cs?p?s f?szerpaprika (elhagyhat?)
A felolvasztott zs?ron megfonnyasztjuk az apr?ra v?gott v?r?shagym?t, hozz?adjuk felcikkezett paradicsomot ?s a kisebb darabokra v?gott
paprik?t. Kb. 1 dl v?zzel felengedve, lefedve 20 percet m?rs?kelt l?ngon f?zz?k. K?zben ?zes?tj?k a f?szerekkel. A megtiszt?tott halat kisebb
darabokra v?gjuk. Ha az alap a lev?t elf?tte, beleforgatjuk a halat ?s kev?ske v?zzel p?r perc alatt k?szre f?zz?k. Ha sz?ks?ges ut?n?zes?tj?k.
Melegen k?n?ljuk.