Lebovitz csokis kalácsa, a babka
sponsored links
Harmadszorra is másképp.
Ugyan a receptet igyekszem követni, de minden alkalommal másfajta alapanyagokból sikerül másmilyenre.
Jó volt mind és tanulságos. A próbálkozás nem véletlen, kicsit kísérletezni akartam.
A legmagasabbra Nagyi titka lisztbõl kelt, a legjobb töltelék Alnatura holland kakaóval és 70 %-os Lindt csokival sikerült és a prototípust szerettem a legjobban, mert abba két kézzel szórtam a pirított diót.
Nem, ez nem a fogyókúrás szekció.
Inkább nevezném idegcsillapítónak, lopott receptek miatti felindulás esetén különösen gyengéden fedi be az idegvégzõdéseket.
A receptet Lebovitz a Honey and the Co The Baking Bookjából dolgozta át a saját kedve szerint és harmadszori sütésnél jöttem rá, hogy én sem teljesen úgy csinálom, ahogy le van írva.
Ez azért van mert piszokul felületes és figyelmetlen vagyok, hihetetlenül zseniális vagyok, de akárkinek ezt nem mondhatom ...