Lazacos palacsintatekercs
sponsored links
Nem rajongok a halakért, ritkán szánom rá magam, hogy halat készítsek. a jó múltkorjában bebüdösítettem az egész házat szardíniával. Azt olvastam a világhálón, hogy fele-fele arányú ecet-víz keveréket forralva szagmentesíthetek. Hát...
Két napig penetráns hal és ecetszag lebegett a házban,
tél kellõs közepén egy csomót kellett szellõztetni.
A szardínia viszont jó lett, erre késõbb még visszatérek.
Na, szóval a lazac is egy hal, de nem kell sütni, legalábbis a füstölt lazacot nem, ezért valahányszor a leárazott termék zónában lazacot látok, az is kerül a bevásárlókcsiba. Legutóbb három szeletet vittem haza...Az utolsó darabot tegnap ettem meg vajaskenyéren...
Lazacos palacsintatekercs
Hozzávalók ( 4 személyre):
- 8 evõkanál liszt
- 1 dl tej
- 2 dl ásványvíz ...