Lazackrém- avagy egy kis luxus
sponsored links
A lazackrémet hirtelen ötlettõl vezérelve, a karácsonyi sült lazac maradékából készítettem még a két ünnep között. És milyen jól tettem! A majonéz (jelen esetben fõzött házi majonéz), anyu finoman fûszerezett sült lazaca, a zöldhagyma és a citrom rendkívül finom, harmonikus ízt alkottak. Egyszerûen, gyorsan elkészült és szinte ugyan olyan gyorsan el is fogyott. Aki teheti, kényeztesse magát és szeretteit finom sült lazaccal, és 1-2 szelettel többet sütve a lazackrémet is elkészítheti.
Hozzávalók:
2 szelet filézett sült lazac (kb. 15-20 dkg)
3-4 evõkanál fõzött majonéz
1 szál zöldhagyma
frissen facsart citromlé ...
2 szelet filézett sült lazac (kb. 15-20 dkg)
3-4 evõkanál fõzött majonéz
1 szál zöldhagyma
frissen facsart citromlé ...