Lazac steak

2012-05-14

sponsored links


A férjem kapott két gyönyörû szelet lazacot. Sokat töprengtem azon, hogyan készítsem el, de végül úgy döntöttem, hogy hagyom érvényesülni ennek a csodálatos halnak az ízét, és csak minimális fûszerezést kap.
A lazacot (ahogyan más halat sem) nem szabad túlsütni, mert kiszárad. Ha megfelelõ ideig sütjük, puha és szaftos lesz, magától szétomlik az ember szájában.
Én általában nem szeretem a halat, de a lazac azon kevés halak egyike, amit jóízûen el tudok fogyasztani. Miért van ez nem tudom, de a fránya ízlésemnek köszönhetõen csak a drága halak ízlenek...
Könnyû salátát ettünk mellé.

Hozzávalók 2 személyre:
2 szelet lazac
csipet rozmaring
só, bors
kevés olaj
Saláta:
fél fej jégsaláta
fél kígyóuborka ...

Folytats a blogon ... csiperke.blogspot.com/2012/05/lazac-s...

sponsored links

Keres?s