Lazac ropogós bundában mangó-pomelo salsával és pirított burgonyával

2012-03-30

sponsored links


Kaptamkét szép vadlazac szeletet a napokban amivel hirtelen nem tudtammit kezdeni, mert teljesen mást terveztem aznapra. De hát, mivel ahalat nem lehet sokáig tartogatni a hûtõbe így mégis aztkészítettem el. Viszont már nagyon rá voltam készülve valami?rántott? ételre, a ropogós finom panír ízére, így arragondoltam errõl nem mondok le. Nem voltam benne biztos, hogy alazacot nem becstelenítem-e meg azzal, hogy ha egyszerûen kirántom,és hogy egyáltalán rántani való hal-e a lazac, - szerintem nem -ezért valami kifinomultabb módszerhez kellett folyamodnom.Elõkerült a panko morzsa és összeállítottam egy kisdélkelet-ázsiai beütésû salsát is, hogy valami plusz csavartvigyek az ...

Folytats a blogon ... tomakonyha.blogspot.com/2012/03/lazac...

sponsored links

Keres?s