Lazac, lilaburgonya, zöldbab

2012-02-19

sponsored links

Még mindig és évek óta Ken Hom rajongó vagyok, mindenkinek van/volt / de biztos, hogy lesz egy olyan könyve, pontosabban kínai konyha könyve amire esküdni mer. Nekem ilyen Ken Hom classic chinese recipe könyve. Egyszerû, de izgalmas fogások, és ami a legfontosabb könnyen elkészíthetõ, hogy mit variálok belõle az meg már az én agymenésem.
Életemben elõször futottam bele lilaburgonyába, és még a szándékom is meg volt, hogy akkor most veszek belõle, hogy megtudjam mi az a bazi nagy csinadratta úgy mégis körülötte. Aham, kérem szépen a színe. Kivételesen azt kell, hogy mondjam, hogy annyira bizarr, bár ízben nem érzek különbséget, hogy igenis jópofa ötlet így készíteni pürét/felfújtat. Szokatlan, az meg néha ugye kell...:)

Szóval az épp aktuális kedvenc receptemet alapul véve, a következõ eredményre jutottam, hogy ez így nagyon finom: ...

Folytats a blogon ... angelastaste.blogspot.com/2012/02/laz...

sponsored links

Keres?s