Lazac hasaalja leves

2012-06-01

sponsored links


Az orosz uha és a scsí levesek házassága, vagyis mindkettõbõl a legjobb elemeket egyesítjük, melynek eredménye egy még különlegesebb leves.

A lazacfilé készítésénél a vékonyabb un. hasaalját, melyen rajtamaradnak a hal uszonyai is elkülönítik. Talán fogalmában a csirkeaprólékhoz hasonlítanám. A hal eme kevésbé nemes részébõl is lehet nagyon finom ételeket készíteni, különösen, ha egy hidegen füstölt változattal van dolgunk.

4 adaghoz:
4 lazac hasaalja (az Arbat boltokban kapható)
2 evõkanál hidegen préselt olaj
2 közepes vöröshagyma apróra vágva
1 kis sárgarépa julienre vágva
1 kis petrezselyem gyökér julienre vágva ...


Folytats a blogon ... valodisafrany.blog.hu/2012/06/01/laza...

sponsored links

Keres?s