Lazac filé, vadrizs salátával és tormahabbal

2011-12-21

sponsored links


Könnyû halétel, még könnyedebb körettel, akár karácsonyi fogásnak is kiválóan alkalmas ez a recept. Elkészítése egyszerû, de frissen ajánlatos, mert a lazac (a többi hallal egyetemben) nem tartható túl hosszan melegen. Veszít az élvezeti értékébõl, kiszárad, és így a drága alapanyagunk leginkább a fûrészporral lesz hasonlatos. Ezért javaslom, hogy az ünnepi ebéd elkészítésekor a menüsor legvégére hagyjuk a hal sütését, (ami mindössze tíz percet vesz igénybe), ezután szükség esetén még 70 C-os sütõben további tíz percig melegen tarthatjuk( ez idõ alatt még rendbe szedhetjük magunkat az ebédhez..). 

Recept:
Hozzávalók (4 személyre)
70-80 dkg friss lazacfilé
1 ek olívaolaj ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Borsod/~3/oEE...

sponsored links

Keres?s