Last minute halászlé
sponsored links
Mindenki másra esküszik. Valaki a tiszaira, valaki a dunaira és valaki a balatonira. Meg kell tapasztalni mindegyiket. Emlékszem én is még a kádban úszkáló hatalmos pontyokra, amibõl aztán az ünnepi lakoma levese és rántott hala is készült. Egy biztos, hogy a pecsenyesütögetés, a rengeteg köret elkészítése mellett nekem erre kapcitásom nincs, és lelkiismereti problémát sem okoz- így ez az utolsó pillanatban is elkészíthetõ sûrû halászlé vált be leginkább.
Ha nincs idõd több órán át fõzõcskézni 2-3 féle halat, kiszedegetni a nagyobb csontosabb részeket (gerinc, fej, szálka) majd a maradékot szitán átpaszírozni, mindössze néhány lényeges hozzávalóból, kevesebb, mint 60 perc alatt tartalmas, ízletes és szálkamentesen halászlét készíthetsz.
Hozzávalók: ...