Laskagomba és tojás avagy Szokásaim szerint, most az elõbb
sponsored links
Szokás szerint, nem nagy dolog.
Szokás szerint, nem terveztem.
Szokás szerint, ez volt itthon.
Szokás szerint, jó lett.
Szokás szerint, egyszerû.
Szokás szerint, megosztom.
Egyébként most az elõbb készült....kb. 2 órája.
...hogy jól induljon a nap!
ÉBRESZTÕ REGGELI TOJÁS,
LASKAGOMBÁVAL ÉS JOGHURTTAL
Szokás szerint, nem terveztem.
Szokás szerint, ez volt itthon.
Szokás szerint, jó lett.
Szokás szerint, egyszerû.
Szokás szerint, megosztom.
Egyébként most az elõbb készült....kb. 2 órája.
...hogy jól induljon a nap!
ÉBRESZTÕ REGGELI TOJÁS,
LASKAGOMBÁVAL ÉS JOGHURTTAL
1 adag
Hozzávalók:
2 db tojás
15 dkg laskagomba
1 ek. natúr joghurt
petrezselyem zöldje
bors, só
vaj és olívaolaj
A laskagomba vastag, "keményebb" szárrészét eltávolítjuk, a többit kézzel csíkokra tépkedjük. Olívaolaj és vaj keverékén megpirítjuk,közben a tojásokat a joghurttal elhabarjuk, megsózzuk, ráöntjük a gombára és szépen megsütjük.
Tálaláskor megszórjuk frissítõ petrezselyem zölddel, és még egy kis joghurtot is csepegtethetünk rá.