Laskagomb?s spagetti
sponsored links
Hozz?val?k :
450 g laskagomba cs?kokra v?gva
1 db v?r?shagyma finomra v?gva
3 gerezd fokhagyma finomra v?gva
1 db kisebb s?rgar?pa v?kony kis cs?kokra v?gva
500 dl s?r? paradicsomsz?sz vagy paradicsomb?l k?sz?lt p?r?.
3 ev?kan?l ol?vaolaj
1 ev?kan?l liszt
500 ml v?z
?zl?s szerint : s?,?r?lt bors,bazsalikom,fokhagym?s olaj,petrezselyemz?ld ?s blans?rozott mandula
Tov?bb?: 500 g olasz spagetti t?szta al dent?re f?zve.
Elk?sz?t?se :
Az olajon futassuk meg az ?sszev?gott hagym?kat.
Adjuk hozz? a s?rgar?p?t.
Sz?rjuk r? a lisztet,keverj?k el ?s ?nts?k fel v?zzel.
F?szerezz?k, s?val, borssal,bazsalikommal ?s adjuk hozz? a gomb?t. Addig f?zz?k am?g a r?pa puha nem lesz ?s m?r majdnem lef?tt a leve. Ekkor adjuk hozz? a paradicsomsz?szt ?s f?zz?k 3 percig.Vegy?k le a t?zr?l ?s keverj?k bele a kif?z?tt spagetti t?szt?t.Takarjuk le ?s pihentess?k 5 percig am?g ?ssze nem ?rnek az ?zek.
T?lal?skor, locsoljuk kev?s fokhagym?s ol?vaolajjal,szeletelt mandul?val ?s petrezselyemz?lddel tal?ljuk.