Lasagne paleo tésztával
sponsored links
Hozzávalók és elkészítés egyben:
- Gyúrj tésztát a Fõtt metélt tészta - pl. I., vagy II. receptje szerint; bevallom, hogy a képen egy mai kísérletemet látjátok – szezámliszt, tojások, tápióka keményítõbõl készült tésztát – Na ez az, amit nem ajánlok!; mint látjátok a képsorozatban, a tészta fõzés után széttört. A javasolt tészta készítési módszerek már beváltak, tehát a recept mûködni fog!
- Finomra darált sertés húst alaposan keverj el 1 db nagyobb fej apróra vágott vörös hagymával, fokhagyma porral, õrölt köménymaggal, sóval és õrölt borssal, – ízlés szerinti mennyiségben, továbbá 2 db tojással
- Zsírozz ki egy jénait, vagy egy sütõedényt, majd tészta, fûszeres hús, paleo ketchup, tészta, fûszeres hús, paleo ketchup + reszelt kemény sajt sorrendben rakd le a lasagne hozzávalóit
- Közepes lángon kb. 25 perc alatt át fog sülni az egytálétel
A negyedik képrõl a tésztalapok törése miatt elmondható, hogy “Ronda, de finom”