Lasagne gazdagon: rozmaringos marharaguval, bazsalikomos paradicsomszósszal, parmezános tejszínkrémmel
sponsored links
A lasagnét is mindig másképpen készítem, de alapvetõen mindig ugyanúgy. Már több lasagne receptet is bemutattam, ez egy különlegesen jól sikerült kompozíciónak mondható.
Komótosan fõzött rozmarinos marharagut, friss bazsalikommal dúsított paradicsomszószt és besamel helyett egy jól bevált krémet rétegeztem a tésztalapok közé, mely szerintem szaftosabbá és talán még ízletesebbé varázsolta az ételt. A középsõ rétegezést még vékony pizza mozzarella szeletekkel és friss bazsalikom csíkokkal is megfejeltem, mondhatom gazdag ízeket és nagyszerû végeredményt kaptam.
A marharagut egyszerûen készítettem el, de sokáig fõztem, érdemes erre a ragura rászánni az idõt, mert összehasonlíthatatlanul ízletesebb, mint az idõ tényezõt tekintve spórolósabb változat.
A marharagut egyszerûen készítettem el, de sokáig fõztem, érdemes erre a ragura rászánni az idõt, mert összehasonlíthatatlanul ízletesebb, mint az idõ tényezõt tekintve spórolósabb változat.
Hozzávalók egy cseréptálnyi lasagnéhoz (kb. 6 adag):...