Lapozós sertéscsülök
sponsored links
Vacsora helyett szakácskönyveket lapozgatok esténként. Null kalóriás hideg téli este, semmit a gyomornak,mindent a szemnek! Hátha a lapozás is elvisz egy kis energiát. Közben készül a karácsonyi menü, egy A4-es lap vízszintes tájolással, ezerszer áthúzva és összefirkálva rajta minden.
Továbbra is maradva a szerintem használható szakácskönyveknél (értsd: nem színes képeskönyv, nem celebhatározó) Lajos Marinál egyszer csak megpillantottam VALAMIT! Nem volt könnyû, hiszen egy darab kép sincs az ételrõl, sem a szakács családjáról, rozmaringot tépõ kezérõl, makulátlan konyharuhájáról, de még egy szép selyemszalaggal sem volt átkötve az a bizonyos "almás-tormás töltött sertéscsülök". A sima betûket kellett révkalauzként igénybe vennem, hogy eljussak a megértés és felismerés kikötõjébe.
Alma, torma, csülök = három, a szívemnek oly kedves alapanyag. Igen, a szívnek is jót tesz a csülök, mondjon bárki ...