La Delizia 2. rész - interjú Évával

2011-11-23

sponsored links

la delizia dobozok

Csokimanufaktúrából szerencsére már több is van, a kekszek szerelmeseinek azonban eddig nem volt hova menniük, ha gondosan készített kézmûves sütire vágytak. Júniusban azonban megnyitott Budapesten, a Jókai utcában a La Delizia kekszmanufaktúra.  
Évával, a kis üzlet és kávézó megálmodójával beszélgettem.

Honnan jött az ötlet, hogy kézmûves kekszboltot nyiss?


Az ötlet onnan eredt, hogy a férjem minden karácsonykor 8-10 különbözõ aprósüteményt kért, és azt szerette volna, ha minden évben más-más fajtákat sütök. Szívesen eleget tettem a kérésének, állandóan újabb receptek után kutattam. Aztán már a szomszédok is az én kekszeimet ették, majd felmerült az igény, hogy ne csak karácsonykor süssek. Már nem tudom, hol jött el az a pont, amikor elhatároztuk, hogy kekszmanufaktúrát nyitunk, fokozatosan alakult ki a koncepció. Idén januárban kezdtük el átépíteni az üzletet, kialakítottunk benne egy cukrászmûhelyt és júniusban már nyitottunk is.

Az üzletben is te magad sütöd a kekszeket? ...


Folytats a blogon ... kicsivu.hu/archives/2011/11/23/La_Del...

sponsored links

Keres?s