Különleges húspogácsa, grillezett padlizsánnal, avokádókrémmel
sponsored links
Ez megint egy gyors vacsora volt, igaz, az elõkészületeket már megtettem délután.
A különlegessége abban van, hogy a húspogácsa strucchúsból készült. Igen, hozzá lehet jutni nálunk is ehhez a finom és egészséges alapanyaghoz (neten érdemes körülnézni!), amivel színesíthetjük az étkezéseket. Csodálatos a húsa, jobb, mint a marháé, pedig ránézésre eléggé hasonlít rá. Bõvebben itt lehet olvasni róla.
Ezeket a szép szeleteket már pár napja bepácoltam pici olaj és bors keverékébe, mert steaket is sütöttem ki belõle. Most azonban a maradékot ledaráltam egy szelet szalonnával, jó apróra. Megsóztam és még egy kevés borssal fûszereztem és jól összegyúrtam. Hagytam szobahõmérsékletûre melegedni.
A padlizsánt kivételesen besóztam és kevés citromlével megcsöpögtetve állni hagytam, hogy ...