Köszönöm, hogy mindig van egy kedves megjegyzésed!

2012-04-04

sponsored links

Ahogyan az oldalsávban is írom a köszöntõben, egy-egy jó szót kapni az idelátogatóktól a legkedvesebb és legmegnyugtatóbb visszajelzés. Érdekes, hogy esetenként olyan szûkszavúak vagyunk, elolvassuk azt, amit szeretnénk és megyünk tovább. A facebookon meg csak úgy ömlenek a szavak, kevésbé fajsúlyos témákban is.
Igényes és hasznos gasztroblogot írni nem kis idõ és energia befektetés, mindenképpen az elsõ és legszívhezszólóbb elismerés az, ha az olvasó szavakba önti, hogy tetszett neki vagy hasznos volt az, hogy ide betévedt és egy ötlettel vagy recepttel gazdagodott.

Elindult egy kezdeményezés, nevezzük díjnak, melyet a gasztrobloggerek adnak tovább egymás közt, mint egy stafétát, azt demonstrálandó, melyet föntebb néhány szóban kifejtettem.
A díjat HajniZolitól kaptam, akik nem olyan régen kezdtek bele a blogírásba. Lelkes és kedves olvasóim, és viszont is nagyon kedvelem a Fõzni jó. Sütni még jobb blogot.

Külön köszönet nekik azért, hogy, amikor kipróbálják receptjeimet, akkor hivatkozással élnek. Ez sajnos nem "egyértelmû" manapság a gasztroblogokon. Gyakran látom olyan ötleteimet, receptjeimet, technológiáimat, melyet tudom, hogy úttörõként készítettem el, fejlesztettem ki vagy tovább és a lelkes követõk nem hivatkoznak arra, hogy hol látták, honnan az "ötlet". Erre is indíthatna valaki kezdeményezést, hogy "hivatkozz a forrásodra"!

A szabályzat értelmében 4 olyan blognak küldöm tovább, melyeken jómagam is szoktam hagyni egy-egy elismerõ és ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s