Körözötthabos kosárkák kaviárral

2012-01-09

sponsored links


Ha be akarom fejezni a svédasztal fogásait, és az azóta készült ételekbõl is lejegyezzek néhányat, bizony, igyekeznem kell. Igaz, már nincs olyan sok hátra. Hiszen zöldséges-majonézes tésztasaláta-recept már van a blogomon, ezt készítettem el újra, csirkefasírtot is többször blogoltam már, ezúttal ismét a krumplis fajtája készült annyi különbséggel, hogy kis golyókat formáztam belõle, és szezám-, illetve lenmagba forgattam. A majonézes padlizsánkrém is a szokásos módon készült, sok újat nem tudnék mondani.
Ellenben körözötthabos leveles kosárkákat még sosem készítettem. De nagy keletje volt. Édesapám, aki nem volt a szülinpai összejövetelen, de küldtem neki kóstolót mindenbõl, külön kiemelte, hogy az a túrós izé ízlett neki a legjobban.:)

Körözötthabos kosárkák kaviárral

Hozzávalók: 90 dkg fagyasztott leveles tészta, 1 tojásfehérje, 15-20 dkg juhtúró, 2,5 dl habtejszín, bors, õrölt kömény, petrezselyemzöld, esetleg pirospaprika (én nem tettem), és szintén opcionális: 1-2 evõkanál zsemlemorzsa; a díszítéshez: koktélparadicsom, 3 teáskanál ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2012/01/k...

sponsored links

Keres?s