Körözött

2013-02-19

sponsored links


Ma egy kencét készítettem ismét; Z kedvencét - körözöttet.
Nagyon finom bryndzát kaptam - ezt persze ránézésre még én sem mondom meg, otthon derült ki.

Az én bevált receptem: 15 dkg bryndzát összekeverek kb 5-7 dkg vajjal, másfél teáskanál erõs mustárral, egy teáskanál cecei pirospaprikával, jó nagy zuttyantásnyi (ez, mint mértékegység - elnézést kérek) egész köménymaggal, 2-3 szál újhagymával vagy - mint most - egy közepes fej lila hagymával.

Egynemûvé dolgozom össze a kencét; a tetejét - ahogy régen Apukámtól tanultam - villával megdíszítem.

Hûtõben hagyom összeérni az ízeket legalább ...

Folytats a blogon ... muskatlibufe.blogspot.com/2013/02/kor...

sponsored links

Keres?s