Körte gorgonzolával

2013-01-10

sponsored links


Rendkívül egyszerû elõételt egy olasz séftõl tanultam. Persze a hozzávalók beszerzése jelent egy kis feladatot, de a Culinarisban mindig lehet bízni!
Az elsõ hozzávaló, a körte. Savanykás ízével talán a legjobb az Abate fajta, de készítettem már Alexander és Vilmoskörtébõl is.

A gorgonzola dolce, lágy krémes, ezzel ettem elõször, de természetesen más krémes, rokfort típusú sajt passzol hozzá.
A fûszerezés is különleges: currys-kókuszos só és szarvasgomás vagy citromos balzsamecet szükségeltetik.

A körtét meghámozzuk majd teáskanálnyira daraboljuk, s egybõl a kanálra helyezzük. A kanalakat ízlésesen körberakjuk ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Verbenalevend...

sponsored links

Keres?s