Köret (HP)
sponsored links
Hozzávalók:
50 dkg krumpli
1 cs (45 dkg) fagyasztott brokkoli-mix
néhány kelbimbó
ételízesítõ
1 ek. olaj
Elkészítés:
A krumplit megtisztítjuk és tetszés szerint feldaraboljuk. Kicsit átforgatjuk ételízesítõvel megszórva, majd az elõmelegített kb. 120 fokos hot-plat lapra öntjük, amire elõzõleg ráloccsintunk egy kis olajat. Úgy rendezzük, hogy a felület másik felére odaférjen a többi zöldség is. Kevés ételízesítõt azokra is szórhatunk. Lefedjük tíz percre. Ez idõ alatt, ahogy a képen is látszik, szépen párolódnak a zöldfélék. Ha a fedõt eltávolítjuk, akkor még 2-3 perc alatt átpirítjuk forgatva a finomságokat, majd lehet tálalni. Önálló fogásként vagy köretként egyaránt kitûnõ.
Itt a jó példa, hogy nem csak húsfélék készülhetnek ebben az okos kis masinában :-)
50 dkg krumpli
1 cs (45 dkg) fagyasztott brokkoli-mix
néhány kelbimbó
ételízesítõ
1 ek. olaj
Elkészítés:
A krumplit megtisztítjuk és tetszés szerint feldaraboljuk. Kicsit átforgatjuk ételízesítõvel megszórva, majd az elõmelegített kb. 120 fokos hot-plat lapra öntjük, amire elõzõleg ráloccsintunk egy kis olajat. Úgy rendezzük, hogy a felület másik felére odaférjen a többi zöldség is. Kevés ételízesítõt azokra is szórhatunk. Lefedjük tíz percre. Ez idõ alatt, ahogy a képen is látszik, szépen párolódnak a zöldfélék. Ha a fedõt eltávolítjuk, akkor még 2-3 perc alatt átpirítjuk forgatva a finomságokat, majd lehet tálalni. Önálló fogásként vagy köretként egyaránt kitûnõ.
Itt a jó példa, hogy nem csak húsfélék készülhetnek ebben az okos kis masinában :-)