Könyvajánló
sponsored links
Kaiser Ottó: Magyar tájak, magyar ízek
Kaiser Ottó fotómûvész könyve lenyûgözõ szakácsalbum, egy különleges utazásra visz hazánk tájain, amelyben vannak ízek is a magyar konyha világából. Táj- és ételfotóit Lackó Ottó nemzetközi hírû mesterszakács receptjei kísérik és körítve egy kis történelmi, mûvelõdéstörténeti, földrajzi és néprajzi históriával.
A kötet nyolc régiót, tájegységet mutat be. Ha én tehetném biztos ajánlanám a Szép Magyar Könyv címet odaítélõ zsûrinek, mert megállná a helyét a versengés jelöltjei között. A Scolar Kft., aki a kiadója és a Dabasi Nyomda könyvmûvészeti remeket hozott létre.
Kaiser Ottó a magyar fotográfia egyik legkiválóbb mestere. Fotói magas színvonalon jelenítik meg hazánk természeti szépségeit, benne az ember hétköznapjait is.
A magyar ízek hangulatához illeszkedõ fotók Lackó Ottó mesterszakács alkotásait hozza elénk, nagyon kívánatos módon. Néhány izgalmas étvágygerjesztõ: falusi pulykaleves, barackos pite, burgonyalángosra tálalt vörösboros vaddisznópörkölt, slambuc kolbásszal és szalonnával, kacsasült káposztás tésztával töltve.
A könyv arculatának harmadik egységét a szerkesztõ Illés Andrea adja meg, történelmi-mûvészeti kalauzai a tájegységekrõl alkotott ismereteinket gazdagítják.
Kaiser Ottó fotómûvész könyve lenyûgözõ szakácsalbum, egy különleges utazásra visz hazánk tájain, amelyben vannak ízek is a magyar konyha világából. Táj- és ételfotóit Lackó Ottó nemzetközi hírû mesterszakács receptjei kísérik és körítve egy kis történelmi, mûvelõdéstörténeti, földrajzi és néprajzi históriával.
A kötet nyolc régiót, tájegységet mutat be. Ha én tehetném biztos ajánlanám a Szép Magyar Könyv címet odaítélõ zsûrinek, mert megállná a helyét a versengés jelöltjei között. A Scolar Kft., aki a kiadója és a Dabasi Nyomda könyvmûvészeti remeket hozott létre.
Kaiser Ottó a magyar fotográfia egyik legkiválóbb mestere. Fotói magas színvonalon jelenítik meg hazánk természeti szépségeit, benne az ember hétköznapjait is.
A magyar ízek hangulatához illeszkedõ fotók Lackó Ottó mesterszakács alkotásait hozza elénk, nagyon kívánatos módon. Néhány izgalmas étvágygerjesztõ: falusi pulykaleves, barackos pite, burgonyalángosra tálalt vörösboros vaddisznópörkölt, slambuc kolbásszal és szalonnával, kacsasült káposztás tésztával töltve.
A könyv arculatának harmadik egységét a szerkesztõ Illés Andrea adja meg, történelmi-mûvészeti kalauzai a tájegységekrõl alkotott ismereteinket gazdagítják.